Boost je soft skills met écht bewezen people management

Header

Hoe haal ik het beste uit mensen?

De noodzaak voor het kunnen sturen van gedragsveranderingen in organisaties wordt steeds groter. Vooral in het kader van het verhogen van de performance en werkplezier. Of het nu gaat om productiviteit, kwaliteit, verzuim, sales of veiligheid; het gedrag van medewerkers is lang niet altijd in lijn met de wensen van het management. Een veelgestelde vraag is: “Hoe haal ik het beste uit mensen?” Tot nu toe ontbrak het hen aan een concrete, praktische én wetenschappelijk bewezen methodiek om hier verandering in te brengen. Gelukkig heeft de Bedrijfskunde niet stilgezeten en wij presenteren u graag de mogelijkheden van Organizational Behavior Management (OBM), dat ook bekendstaat als de wetenschap van succes.

OBM: werknemers motiveren door te belonen

OBM is in essentie een positieve benadering om gewenst organisatorisch gedrag zoveel mogelijk te waarborgen en te versterken. Dat wordt bewerkstelligd door negatieve kritiek te verruilen voor een systematische, directe erkenning van goed handelen. Het is de kracht van het juiste compliment. Deze tactiek vergroot de kans op herhaling doordat we van nature geneigd zijn om positiviteit vast te houden. Terwijl andere methodieken vooral gericht zijn op het wat en het waarom, legt OBM het accent op het hoe van organisatieverandering.

Adriba Brochure

De wetenschap van succes
OBM is dé praktische wetenschappelijke methodiek voor structurele en blijvende gedragsverandering in organisaties. Lees meer
Cases: aantoonbare werking
Ter illustratie van de potentiële verbetering van het rendement van uw interventies met OBM, presenteren wij u graag enkele van onze cases.
Lees meer
Gratis Workshop Organizational Behavior Management
Maak kennis met OBM en de kracht van consequenties! Meld u nu aan voor een gratis workshop aan de VU in Amsterdam. Lees meer
Opleiding en certificering
Reeds velen gingen u voor en lieten zich opleiden en certificeren op wetenschappelijk niveau in het gebruik van OBM.
Lees meer